Pandekager med kødfyld

Glutenfri pandekager med kødfyld. I kødfyldet er der godt med grøntsager for at øge sundheden og mætheden.

Serveres med din yndlingssalat til – hvis du mangler inspiration, kan du prøve den cremede spidskålssalat.

Sådan gør du:

Start med at lave dejen til madpandekagerne. Lad dejen trække i køleskabet i ca. ½ time.

Lav kødsovsen, så den kan stå og simre, mens du steger pandekagerne.

Steg pandekagerne på en stor pande, så du får 10-12 pandekager.

Ingredienser:

  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • ½ squash
  • 2 gulerødder
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 spsk. tomatpuré
  • 500 g hakket oksekød
  • 1 tsk. basilikum
  • 1 tsk. timian
  • 1 tsk. oregano
  • Salt og peber
Glutenfri pandekager med kødfyld

Fremgangsmåde:

Hak løg og hvidløg. Riv squash og gulerødder. 

Svits løg og hvidløg i en gryde med lidt olivenolie. Når løgene er klare, tilsættes kødet, som brunes. Tilsæt derefter de revne grøntsager og lad dem stege med et par minutter. Tilsæt de resterende ingredienser, rør rundt og lad kødsovsen stå og simre, mens du laver pandekagerne.

Når pandekagerne er klar, smager du kødsovsen til.

Tag derefter en pandekage over på en tallerken, hæld en grydeskefuld kødsovs midt på pandekagen og fold siderne på pandekagen sammen om kødsovsen. Læg pandekagen med fyld i et ildfast fad og fortsæt, indtil du har fordelt kødsovsen i alle pandekagerne. Du kan evt. fordele lidt god, revet ost over pandekagerne.

Bag pandekagerne i ovnen ved 175 grader varmluft i ca. 15 minutter.

Glutenfri pandekager med kødfyld
Call Now Button