Om

Hej! Jeg hedder Jane, og jeg vil rigtig gerne hjælpe dig til et naturligt liv i balance! Du kan her ved mig blive klogere på dine hormoner, og på hvordan du kan passe på dit hormonsystem. Du får gavn af min viden om de forskellige urter, kosttilskud, livsstilsændringer med mere, der hjælper og styrker hormonerne.

Hormoner er signalstoffer i kroppen, og når de ikke er i balance, kan det give mange forskellige symptomer, f.eks. træthed, mangel på energi, infertilitet, insulinresistens og hudproblemer.

Min egen historie

Som mange andre har både jeg, min mand og vores børn løbende været igennem forskellige sundhedsmæssige udfordringer, bl.a. urinvejsproblemer, intolerance over for fødevarer, fordøjelsesproblemer og ikke mindst stress. Jeg har derfor manglet viden om, hvad der skulle gøres for at få kroppen tilbage i balance. For at blive klogere på det, har jeg valgt at uddanne mig til Komplementær Hormonterapeut på Institut for Komplementær Hormonterapi ved Caroline Fibæk.

Når jeg er færdig med uddannelsen i efteråret 2021, vil jeg tilbyde konsultationer, hvor jeg hjælper dig med at finde rodårsagerne til dine ubalancer, så vi sammen kan afhjælpe dem.

Du kan dog også bestille en praktikkonsultation allerede nu, hvor dit sundhedsprogram bliver tjekket igennem af Caroline Fibæk, inden du modtager det.

Jeg kommer fra en helt anden verden karrieremæssigt, da jeg er uddannet diplomingeniør i Byggeri og Anlæg og har arbejdet som vejingeniør ved Esbjerg Kommune. Da vi fik vores yngste datter, blev hverdagen dog lidt rigeligt presset, og derfor valgte jeg at gå hjemme med hende i et par år. Hun er nu kommet i børnehave, men jeg går stadig hjemme – dog nu for at hjælpe den mellemste datter, som ikke kan holde til en fuld skoledag og derfor har et reduceret skema. Når hun er i skole, kan jeg så passende bruge tiden på uddannelsen, kurset i anatomi, fysiologi og sygdomslære, som skal bestås inden eksamen i Komplementær Hormonterapi – og min webshop, hvor jeg har fokus på økologiske og bæredygtige produkter.

Hjemmesiden

Her på siden vil jeg jævnligt skrive om, hvad jeg lærer på uddannelsen. Du kan læse lidt om Komplementær Hormonterapi under dette emne i menuen, og desuden skriver jeg om emnet på min blog.

I webshoppen kan du bl.a. finde urter, kosttilskud, glutenfrit mel og andre fødevarer samt håndlavede produkter med fokus på bæredygtighed og økologi, som alle kan være medvirkende til at skabe et naturligt liv i balance.

Velkommen til!

Hormonterapi - kostguide