Nødder, kerner og flager

Her kan du finde forskellige nødder, kerner og flager fra Natur-Drogeriet og Biogan.

Natur-Drogeriet er godkendt af Lægemiddelstyrelsen som lægemiddelvirksomhed. Det lever derfor op til myndighedernes krav til producenter af naturmedicin. Ud over det er Natur-Drogeriet godkendt som levnedsmiddelvirksomhed, hvilket bl.a. giver tilladelse til økologisk produktion.

Biogan er en dansk familieejet engrosvirksomhed, som er båret af en stor passion for økologi og fantastiske smagsoplevelser.

Jeg har som regel de nødder, kerner og flager hjemme, som jeg selv bruger. Hvis du har ønsker til andre produkter i min webshop, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Du kan læse mere om de forskellige produkter under beskrivelserne inde under hvert produkt. Jeg kan også altid kontaktes, hvis du har spørgsmål til produkterne.

Nødder, kerner og flager
Nødder, kerner og flager
Nødder, kerner og flager