Krydderier

Her finder du krydderier fra Natur-Drogeriet, Biogan og Brain Blend.

Jeg har her et lille udvalg af krydderier. Nogle fra Natur-Drogeriet, som er kendt for at producere urteprodukter i høj kvalitet, og nogle fra Biogan, som er meget passionerede omkring økologi. Desuden er der de lækre blends fra Brain Blend, som også kan bruges som krydderier.

Natur-Drogeriet har mange forskellige produkter baseret på urter. Du kan læse mere om Natur-Drogeriet på deres hjemmeside.

Biogan lægger vægt på økologi og gode smagsoplevelser.

Brain Blend laver lækre, økologiske blends af rene råvarer.

Hvis du har specifikke ønsker til krydderier, jeg skal købe hjem, kan du altid kontakte mig. Jeg udvider også løbende med nye produkter.

Du kan læse mere om de forskellige produkter ved at klikke på billedet eller varenavnet. Hvis du ønsker mere viden om, hvordan og til hvad, du kan bruge krydderierne, er du meget velkommen til at kontakte mig. Efterhånden vil jeg også beskrive virkningerne af flere af produkterne på min blog.

Som regel vil du gennem kosten kunne dække dig ind med de fleste næringsstoffer, som er nødvendige for at holde kroppen sund. Flere har dog gavn af at tage forskellige tilskud i perioder. Husk altid, at lægen bør kontaktes ved sygdom.

Hvis du har behov for at få en præcis gennemgang af, hvilke urter, der anbefales til bestemte symptomer, bør du konsultere en komplementær hormonterapeut eller anden fagligt uddannet person.

Find flere lækre produkter i webshoppen.

Krydderier
Krydderier
Krydderier