Kosttilskud

Her finder du kosttilskud fra Natur-Drogeriet.

Natur-Drogeriet har gennem mange år produceret urteprodukter i høj kvalitet. Firmaet lever op til myndighedernes krav til producenter af naturmedicin, da de er godkendt af Lægemiddelstyrelsen som lægemiddelvirksomhed. Ud over det er Natur-Drogeriet godkendt som levnedsmiddelvirksomhed, hvilket bl.a. giver tilladelse til økologisk produktion.

Hvis du har specifikke ønsker til kosttilskud, jeg skal købe hjem, kan du altid kontakte mig. Jeg udvider også løbende med nye produkter.

Du kan læse mere om de forskellige produkter ved at klikke på billedet eller varenavnet. Hvis du ønsker mere viden om, hvordan og til hvad, du kan bruge tilskuddene, er du meget velkommen til at kontakte mig. Efterhånden vil jeg også beskrive virkningerne af alle produkterne på min hjemmeside på min blog.

Som regel vil du gennem kosten kunne dække dig ind med de fleste næringsstoffer, som er nødvendige for at holde kroppen sund. Flere har dog gavn af at tage forskellige tilskud i perioder. Husk altid, at lægen bør kontaktes ved sygdom.

Hvis du har behov for at få en præcis gennemgang af, hvilke urter, der anbefales til bestemte symptomer, bør du konsultere en komplementær hormonterapeut eller anden fagligt uddannet person.

I webshoppen finder du flere spændende produkter.

Kosttilskud
Kosttilskud
Kosttilskud