Konsultationer

Du kan her bestille en konsultation ved mig inden for Komplementær Hormonterapi, hvor vi ud fra dine symptomer finder ud af, hvad årsagen til symptomerne er, og hvad du kan gøre for at behandle rodårsagen. Du får et program med anbefalinger til kost, kosttilskud, livsstilsændringer mv., som kan afhjælpe dine symptomer. Første konsultation tager ca. 1½ time. Efterfølgende konsultationer vil tage ca. 1 time.

Konsultationen kan foregå ved fysisk fremmøde i min klinik, eller via Zoom, hvor du modtager et link på e-mail inden konsultationen. Jeg guider dig i at bruge Zoom, hvis du ikke har prøvet det før.

Ønsker du at booke tid til en konsultation inden for Komplementær Hormonterapi, kan du ringe eller skrive til mig, og så finder vi sammen et tidspunkt, der passer dig.

Du kan kontakte mig på følgende måder:

  • Ring til mig på tlf. 23 63 50 63
  • Skriv til mig på hej@janeroedgaard.dk
  • Udfyld kontaktformularen herunder

Hvis du skriver til mig, så angiv venligst, at du ønsker en konsultation, og skriv dit telefonnummer, hvis du ønsker, at jeg ringer dig op.

Afklarende samtale

Hvis du ønsker en uddybning eller en afklaring af, om en konsultation er noget for dig, er du også meget velkommen til at kontakte mig. Du kan også læse mine blogindlæg, hvor jeg skriver om nogle af de emner, jeg har lært om på uddannelsen. 

Du kan ganske gratis og uforpligtende bestille tid til en afklarende samtale, hvor du kan stille spørgsmål om konsultationen, og sammen kan vi finde ud af, om jeg kan hjælpe dig.

På siden klinik.janeroedgaard.dk kan du online bestille tid til en afklarende samtale.

Sådan foregår en konsultation:

Før konsultationen sender jeg et spørgeskema til dig, som du udfylder og sender retur til mig. I spørgeskemaet er også en kostdagbog, da kosten har stor indflydelse på din krop og dit helbred. I spørgeskemaet tager du ligeledes stilling til, hvad dine mål for konsultationen er. Ved at udfylde spørgeskemaet er du godt forberedt på den samtale, vi skal have om dig og dine symptomer.

Selve konsultationen foregår fysisk eller via Zoom, hvor jeg sender et link til din e-mailadresse i god tid inden konsultationen. Under konsultationen gennemgår vi dine symptomer og finder ud af, hvad årsagen kan være. 

Efter konsultationen ser jeg på de oplysninger, du har givet mig, og udarbejder ud fra dette et sundhedsprogram. I sundhedsprogrammet er der gode råd til, hvordan du gennem kosten, kosttilskud, motion, søvn og stresshåndtering kan få din krop i balance. Hvis du efterfølgende har behov for at snakke om programmet og få uddybet nogle af punkterne, kan vi aftale tid til en snak.

Det er muligt at få lavet en laboratorietest gennem mig for yderligere at udrede dine hormonelle ubalancer, men en sådan test skal du betale ud over prisen for konsultationen. Jeg bestiller testen til levering hjemme hos dig og hjælper dig med fortolkningen af testen efterfølgende ved en ny konsultation. 

Priser

Prisen for en konsultation og udarbejdelsen af dit sundhedsprogram er 1450 kr.

Efterfølgende konsultationer koster 950 kr.

Hvis du bestiller et forløb med en startkonsultation og to efterfølgende konsultationer, er den samlede pris 3000 kr.

Call Now Button