Rondeller og klude

De bløde og flotte håndlavede, økologiske rondeller og klude er alle lavet i lækre, bæredygtige materialer.

Der er brugt 100 % økologisk, GOTS-certificeret bomuldsgarn til disse hæklede rondeller og strikkede klude. Både rondeller og klude kan inden brug med fordel lægges i blød natten over i koldt vand iblandet en smule klar eddike. Dette øger sugeevnen og holder på farverne. Vaskes efterfølgende før brug. Kan vaskes ved 60 grader.

Den økologiske, egyptiske bomuld er bæredygtigt produceret og samtidig slidstærk. Både rondeller og klude er lavet i hånden og er i høj kvalitet. Vær god ved dig selv og miljøet og vælg genanvendelige, holdbare og bæredygtige produkter, som samtidig er funktionelle og flotte.

De strikkede klude er perfekte som karklude. De kan selvfølgelig også bruges til andet, hvor du mangler klude, som både er brugbare og pæne. Det flotte vindmøllemønster pynter alle steder og gør, at kludene skiller sig ud fra de almindelige firkantede klude, der ellers er på markedet. Har du andre ønsker til farver på kludene, kan du altid kontakte mig.

De hæklede rondeller er en god erstatning for de almindelige vatrondeller. Du kan bruge de hæklede rondeller til næsten alt, hvad du ellers bruger vatrondeller til. De kan også sagtens bruges som små klude, hvis du har brug for det. Også for rondellerne gælder, at du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har ønsker til andre farver.

Hvis du sætter pris på håndlavede økologiske produkter, vil du også sætte pris på disse rondeller og karklude.

Du kan læse om GOTS-certificeringen her.

Find flere spændende produkter i webshoppen.

Håndlavede økologiske rondeller og klude
Økologi og bæredygtighed
Økologiske håndelavede rondeller og klude