Lagkagebunde

Elsker du lagkage, men vil du gerne undgå gluten? Her får du opskriften på lækre glutenfri lagkagebunde.

De er nemme at lave og bliver lette og luftige, som lagkagebunde skal.

Opskriften giver 2-3 lagkagebunde.

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

Æggehviderne piskes næsten stive. Pisk sukkeret i lidt efter lidt. Rør æggeblommerne i en efter en. Bland de tørre ingredienser forsigtigt i.

Du kan bage alle lagkagebunde på en gang, eller du kan bage dem en ad gangen. Det afhænger også af, hvor mange forme du har 🙂

Smør formen(e) og fordel dejen deri. Bag midt i ovnen ved 250 grader. Hold godt øje bundene – det går hurtigt!

Lad de glutenfri lagkagebunde køle af, inden du samler lagkagen.

Du kan finde flere opskrifter på glutenfri kage her. F.eks. er opskriften på glutenfri chokoladekage et sikkert hit!

Glutenfri lagkage
Glutenfri mel
Glutenfri lagkagebunde
Call Now Button