Fragt og levering

Der sendes normalt varer afsted inden for 1-2 dage efter ordreafgivelse. Der vil blive sendt en e-mail til den opgivne mailadresse, så snart ordren er afsendt.

Jeg sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 38 kr. Gratis fragt ved køb over 500 kr. med DAO. Varer vil blive leveret på den leveringsadresse, der angives ved bestillingen, medmindre andet er aftalt.

Som udgangspunkt leveres der ikke til udlandet (gælder også Færøerne og Grønland), men du er altid velkommen til at kontakte mig, så vi kan finde en løsning på levering.

Varerne kan sendes med DAO med enten hjemmelevering eller levering til udleveringssted eller PostNord, Bring eller GLS til udleveringssted.

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, vil din pakke blive flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, bedes du kontakte mig.

Hvis pakken ikke afhentes på afhentningsstedet, og den derfor sendes retur, vil du blive opkrævet for fragten tilbage til mig.

Der kan også afhentes varer på Vestervænget 4, 6740 Bramming. Vælg ”Lokal afhentning” ved bestilling og skriv derefter en mail eller sms, så vi kan aftale et afhentningstidspunkt.

Når pakken er afhentet, anses varerne for at være leveret, og du har derefter ansvaret for varerne. Indtil afhentning er jeg ansvarlig.

Der benyttes genbrugsemballage til indpakning af varerne ved afsendelse, og varerne kan derfor blive afsendt i kasser med logoer eller andet på, som ikke har med denne virksomhed at gøre.