Drikkevarer

Her finder du forskellige drikkevarer; både forskellige former for te fra Natur-Drogeriet samt de lækre latte-blends Brain Blend, Purple Blend og Chai Blend.

Jeg har her et lille udvalg af urter til urtete samt teblandinger fra Natur-Drogeriet, som er kendt for at producere urteprodukter i høj kvalitet. Natur-Drogeriet er godkendt som levnedsmiddelvirksomhed, hvilket bl.a. giver tilladelse til økologisk produktion. Natur-Drogeriet har mange forskellige produkter baseret på urter.

De super lækre blends Brain Blend og Purple Blend kan nydes for deres gode smag, samtidig med, at de består af ingredienser med lutter gode egenskaber. Produkterne er økologiske, veganske, glutenfri og uden tilsat sukker.

Du kan læse mere om de forskellige drikkevarer ved at klikke på billedet eller varenavnet. Hvis du ønsker mere viden om, hvordan og til hvad, du kan bruge teerne og de to blends, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Hvis du har behov for at få en præcis gennemgang af, hvilke urter og fødevarer, der anbefales til bestemte symptomer, bør du konsultere en Komplementær Hormonterapeut eller anden fagligt uddannet person.

Find flere produkter i min webshop.

Drikkevarer
Drikkevarer Brain Blend