Cookies- og privatlivspolitik

Herunder kan du læse cookies- og privatlivspolitikken for min virksomhed. Du er også altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål vedrørende cookies eller privatlivspolitik.

Introduktion

Når du besøger min hjemmeside, bliver der indsamlet oplysninger om dig, som bliver brugt til at tilpasse og forbedre hjemmesidens indhold og til at skabe mere værdi ved de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der bliver indsamlet oplysninger om dig, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden. I de nedenstående afsnit er det uddybet, hvad det er for informationer, der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Når du bestiller en konsultation inden for Komplementær Hormonterapi indsamler jeg oplysninger fra dig, som jeg skal bruge under konsultationen og behandlingen af dig og dine symptomer. Oplysningerne indsamles gennem et spørgeskema før første konsultation, og efterfølgende under konsultationerne.

Cookies

Hjemmesiden anvender “cookies”, som er en tekstfil, der gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med formålet at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan dog ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt for dig at slette eller blokere for cookies. Det kan du gøre ved at følge denne vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Hvis du følger vejledningen og sletter eller blokerer cookies, så vil de annoncer, du ser, kun blive mindre relevante for dig, mens de vil optræde hyppigere. Du kan samtidig også risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, som du ikke kan få adgang til.

Personoplysninger

Personoplysninger er alle former for informationer, som i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter min hjemmeside, så vil en række af sådanne informationer blive indsamlet og behandlet. Det sker f.eks. ved helt almindelige interaktioner på hjemmesiden, som f.eks. at du tilmelder dig nyhedsbrevet, deltager i en konkurrence/undersøgelse, registrerer dig som ny bruger/abonnent eller ved øvrig brug af services eller køb via hjemmesiden.

Der indsamles og behandles typisk følgende slags oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider, du klikker på. I det omfang, du selv giver eksplicit samtykke og selv indtaster informationerne, behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det sker typisk i forbindelse med, at du opretter et login eller ved køb på siden.

I forhold til konsultationer indsamles informationer om dig som navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, årsag til henvendelsen, oplysninger om praktiserende læge, eventuelle sygdomme og medixin, andre benyttede behandlingsformer og forskellige helbredsoplysninger. Du bestemmer selv, hvilke oplysninger, du giver under konsultationen, men nogle oplysninger vil være nødvendige for at kunne udføre konsultationen.

Journalføring

Ved konsultationer fører jeg journal for at kunne håndtere de oplysninger, du giver mig i forbindelse med konsultationen. Du er altid velkommen til at få indblik i, hvad der står i denne journal. Journalerne udfyldes primært elektronisk og opbevares i et sikkert journalføringssystem. Hvis der foreligger oplysninger i fysisk form, vil de blive opbevaret i et aflåst arkiv.

Når du bestiller en konsultation ved mig, vil du få adgang til denne privatlivspolitik, som skal godkendes i forbindelse med bestilling af konsultationen. Dermed accepterer du, at jeg må føre journal over dit forløb ved mig.

Sikkerhed

Dine personoplysninger behandles sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.

Der er truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger af hjemmesiden og vise dig de annoncer, som vil have mest relevans for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere dig de services, du har efterspurgt, som f.eks. at modtage nyhedsbreve eller at bestille en konsultation. Derudover anvendes oplysningerne til at optimere og forbedre hjemmesidens services og indhold. De indsamlede oplysninger under en konsultation indsamles for at kunne give dig den mest mulige behandling.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, som er tilladt i henhold til lovgivningen, og de slettes, når de ikke længere er nødvendige eller relevante. Perioden afhænger af, hvilken karakter oplysningen er og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at give en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Sletning af oplysninger i forbindelse med behandlingen inden for Komplementær Hormonterapi foretages efter anmodning fra dig og senest 5 år efter sidste kontakt.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af hjemmesiden, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment med videre videregives til tredjeparter i det omfang, oplysningerne er kendt, og såfremt der benyttes tredjeparter. Du kan se, hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om Cookies ovenfor. Oplysningerne bliver anvendt til målrettet annoncering.

Der benyttes derudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vegne af mig og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mailadresse med mere vil kun ske, hvis du selv giver samtykke til det. Jeg anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: hej@janeroedgaard.dk. Hvis du vil klage over behandlingen af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ønsker du ikke længere, at jeg skal behandle dine personoplysninger, eller at jeg skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende mig en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver

Hjemmesiden ejes og publiceres af:

janeroedgaard.dk

Vestervænget 4

6740 Bramming

Telefon: 23 63 50 63

E-mail: hej@janeroedgaard.dk

Privatlivspolitik
GDPR
Cookies