Banansmåkager

Bløde og sunde banansmåkager, der er perfekte til et lille mellemmåltid – og så er de hurtige at lave!

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

Bananerne deles i små stykker og puttes i en skål sammen med de øvrige ingredienser (dog ikke chokoladen) og røres sammen med en håndmikser.

Tænd ovnen på 175 grader.

Chokoladen hakkes og blandes i dejen.

Dejen fordeles med en ske i 16 klatter på en bageplade med bagepapir. Bages ved 175 grader i ca. 15 minutter.

Køles af og spises!

Disse banansmåkager bliver ikke sprøde, men de er sunde og samtidig nemme at lave 🙂

Hvis du har lyst til at bage muffins eller bananbrød i stedet, når du skal have brugt dine modne bananer, kan du finde mine opskrifter på andre kager her.

Du kan finde lidt baggrundsviden om mine opskrifter her.

Banansmåkager med chokolade
Banansmåkager til afkøling
Call Now Button