Bananbrød

Bananbrød uden gluten og mælk – og endda uden tilsat sukker. Brødet er nemt at lave og smager godt! Bananbrød uden gluten og mælk er ikke så sødt som kage, men er nærmest en blanding mellem brød og kage. Et godt bud på en sundere udgave af banankage, som også mætter godt. 

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

Bananer, olie og æg puttes i en røreskål, og det hele piskes sammen. De tørre ingredienser (undtagen chokoladen) blandes i en anden skål. Når bananerne er blevet most godt, blandes de tørre ingredienser i, og det hele piskes sammen.

Chokoladen hakkes i små stykker og blandes i dejen. Dejen puttes i en lille form, og brødet bages ved 175 grader i 45-60 minutter. Når brødet er fint lysebrunt, tages det ud af ovnen og køler af.

Hvis du, som jeg, er vild med chokolade, kan du smelte lidt mere chokolade og fordele ud over bananbrødet, når det er kølet af.

Hvis du til gengæld ikke er så vild med chokolade, kan du sagtens bage bananbrødet uden chokolade.

Se også gerne de andre opskrifter uden gluten og mælk!

Bananbrød uden gluten og mælk
Bananbrød uden gluten og mælk
Call Now Button